Amandel olie, Zoet

Amandel olie, Zoet

Prijs per product (stuk): €6,25


:Beschrijving:
Onze zoete (geraffineerde) amandelolie is een uitstekende basis voor massage olie en dagelijks gebruikte huidoliën. Geschikt voor ieder huidtype maar speciaal voor de droge, rijpere en gevoelige huid. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamine A, B en E en bevat vele mineralen. Uitstekend geschikt bij huidirritaties, eczeem of schilferende (hoofd)huid. Zoete amandel olie maakt de huid weer zacht, soepel en veerkrachtig. Tevens prima geschikt voor baby massage.

Gebruik:
Massage- en Huidolie
Maak uw eigen ongeparfumeerde massage- en/of huidolie op basis van zoete amandelolie. Gebruik de olie puur door een paar druppeltjes op de huid aan te brengen of maak een persoonlijke olie op basis van je eigen huidtype. De Zoete amandel olie is goed te mengen met andere basis oliën, wellnessbasics pure etherische oliën of composities. Kijk hier voor meer informatie over het maken van een eigen massage- en huidolie. 

Voor een massage olie met Zoete amandelolie kunt u ook onze kant en klare massage oliën gebruiken. Hier zit tot 90% zoete amandelolie in verwerkt.

Veiligheidsinformatie:
• Buiten bereik van kinderen, op een koele en donkere plaats bewaren.
• Stop het gebruik van de olie als deze irritaties veroorzaakt. Test een (massage- of huid) olie met etherische oliën altijd eerst even op de huid.
• Hou bij het gebruik van etherische oliën altijd de algemene gebruiksvoorschriften goed in de gaten.

Prijs per fles van 150ml; ook verkrijgbaar in verpakking van 500ml, 1L en 5 liter.Wellnessbasics
Bestel online