WellnessBasics

WellnessBasics biedt een ruim assortiment aan natuurlijke producten, die gebaseerd zijn op de beginselen van de aromatherapie. Ons assortiment bestaat uit verzorgingsproducten, massage-oliën, sauna- en badproducten en huisgeuren.

Wij zijn geïnspireerd door de kracht van de natuur. Onze producten bevatten 100% natuurzuivere etherische oliën, die goed zijn voor lichaam en geest. Onze verpakkingen zijn strak, basic en stijlvol. Op die manier zijn onze producten ook mooie accessoires in uw huis of bedrijf.

 

Missie

Het is onze missie om pure en natuurlijke producten met een eerlijke prijs te leveren aan een breed publiek. Natuurlijke verzorgingsproducten tegen ‘value for money’, daar staan wij voor. Zodat zoveel mogelijk mensen dagelijks kunnen genieten van de kracht van de natuur.

Wij willen de werking van 100% natuurzuivere etherische oliën toegankelijk maken voor iedereen die dit wil ervaren. De meeste verzorgingsproducten zijn samengesteld met parfums van chemische en synthetische ingrediënten. Etherische oliën worden rechtstreeks gewonnen uit planten. Hun heilzame werking op lichaam en geest is al eeuwen bekend.

 

Geschiedenis

WellnessBasics is opgericht in 2006 door Bob Voermans. Hij raakte geïnspireerd door de krachtige werking van etherische olie op geest en lichaam. Hij ontwikkelde een assortiment van aromatherapie producten, gebaseerd op etherische oliën. Omdat zijn passie meer in de ontwikkeling van de producten lag dan in de verdere uitbouw van zijn bedrijf, besloot hij in 2012 het bedrijf te verkopen.

Van 2012 tot mei 2017 hebben Sylvia Koertshuis en Silvie Hurkmans WellnessBasics gerund. Toen zij in contact kwamen met WellnessBasics waren ze direct onder de indruk van de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Ook de huisstijl en vormgeving sprak ze erg aan. In 2017 besloten ze ieder hun eigen weg te gaan en te kiezen voor een andere uitdaging.

Jan van het Laar

In 2009 ben ik, samen met Bob Voermans, Wellnessbon.nl gestart waarop onder andere de producten van WellnessBasics verkocht worden. De kwaliteit en werking van de producten waren mij dus al bekend, en de reacties van de gebruikers positief. Toen bekend werd dat WellnessBasics ter overname beschikbaar kwam hoefde ik niet lang na te denken en ben in mei 2017 de trotse eigenaar geworden van WellnessBasics.

WellnessBasics wil haar producten optimaliseren op basis van ervaringen en wensen van gebruikers. Mensen zijn continu op zoek naar de balans tussen in- en ontspanning. Wellnessbasics levert de ontspanning voor thuis en in de wellness-branche in de vorm van hoogwaardige verbruiksproducten.

Is uw interesse, na het lezen van dit verhaal extra gewekt, dan nodigen wij van harte uit een kijkje te nemen op onze site. Mocht u vragen of meer informatie over WellnessBasics willen hebben, dan kunt u altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

 

 

 

 
Wellnessbasics
Bestel online