Sandelhout  (Amyris Balsamifera)

Sandelhout (Amyris Balsamifera)

Prijs per product (fles): €6,95


:



In het oude Egypte werd het gebruikt in verjongende gezichtsmaskers, cosmetica en parfums. Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt als wierook en wordt uit houtsnippers gedistilleerd. Het is een gele vloeistof met een frisse, terpeen-achtige boventoon en een warme, rijke, zoet-balsemieke ondertoon. Deze olie is goed te mengen met Den, Lavendel, Sinaasappel, Bergamot, Basilicum, Peper en Kaneel. Het verzacht de zoetheid van citrus-melanges op een intrigerende manier. Wordt veel gebruikt bij nervositeit.

Let op! essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd. Gebruik ze daarom nooit puur op de huid. Verdun de olie altijd.

Prijs per verpakking van 10ml; Ook verkrijgbaar in grootverpakking van 20ml, 100ml. Neem voor andere hoeveelheden vrijblijvend contact met ons op.



Wellnessbasics
Bestel online