Oregano (origanum vulgare)

Oregano (origanum vulgare)

Prijs per product (stuk): €7,95


:Oregano-olie is een van de krachtigste antiseptische oliën en doodt vele schimmels, bacteriën en virussen. De olie wordt veel gebruikt voor de behandeling van (virus)infecties en het stimuleren van ons afweer bij alle vormen van koude en griep. Uit onderzoek is zelfs naar voor gekomen dat oregano-olie ook de salmonella bacterie onschadelijk kan maken.

Oregano-olie heeft een warm kruidige geur die bij verdamping de lucht zuivert en goed is te gebruiken bij bronchitis, verkoudheid en vastzittende hoest. De olie verwarmt, stimuleert, en heeft een pijnstillende werking.

Veiligheidsinformatie oregano olie:
Oregano-olie altijd gebruiken in lage dosering en nooit onverdund. Vermijdt gebruik op gevoelige en/of beschadigde huid, tijdens de zwangerschap of bij baby`s en kinderen.

Let op! essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd. Gebruik ze daarom nooit puur op de huid tenzij expliciet staat vermeld dat dit wel kan. Voor inname van etherische oliën of andere specifieke medicatie raden wij aan een bevoegd aromatherapeut te raadplegen.

Prijs per verpakking van 10ml. Ook verkrijgbaar in grootverpakking van 20ml, 100ml en 500ml. Neem voor andere hoeveelheden vrijblijvend contact met ons op.Wellnessbasics
Bestel online