Citronella  (Cymbopogon Nardus/ Melisse Indicum)

Citronella (Cymbopogon Nardus/ Melisse Indicum)

Prijs per product (fles): €4,95


:Citronella is een plantensoort die behoort tot dezelfde plantenfamilie als palmarosa en lemon grass. Het is een opwekkende geur en tevens zeer effectief om insecten op afstand te houden.

Tevens kan de citronella etherische olie gebruikt worden in een mengsel bij de verzorging van de vette huid.

Gebruik citronella etherische olie:
Geurverstuiving
Creëer een frisse en open sfeer door de citronella olie te verspreiden in de ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site onder 'home'. Ook kun je geur verspreiden door wat geurolie te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.

Massage- en Huidolie
Maak uw eigen massage- en huidolie door enkele druppels citronella olie toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie.

Veiligheidsinformatie voor melisse indicum etherische olie
Het gebruik van de olie vermijden tijdens de zwangerschap. Wanneer de olie op de huid wordt gebruikt altijd eerst een testje maken. Indien irritatie optreedt de olie verwijderen en insmeren met een neutrale basis olie. Hou bij het gebruik van citronella olie altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.

 Wellnessbasics
Bestel online