Cederhout olie (Cedrus Deodora)

Cederhout olie (Cedrus Deodora)

Prijs per product (fles): €5,95


:De Cederboom is verwant aan de Den en de Spar. Ze komt oorspronkelijk voor in het westelijk Himalaya-gebergte en komt nu zeer veel voor in het middellandse zeegebied. De boom staat bekend om haar geurend hout.

De etherische olie heeft een zuiverende en verzachtende werking. De geur doet denken aan een natuurlijke sauna omgeving en trekt liefde en gezelligheid aan.

Cederhout kan goed gecombineerd worden met o.a. Sinaasappel, Geranium, Eucalyptus en Citroen.

Gebruik ceder etherische olie:
Geurverstuiving
Creëer een frisse en open sfeer door de citronella olie te verspreiden in de ruimte. Dit kun je doen door het gebruik van een aroma- brander, stream of stone. Kijk hiervoor bij de geurverspreiders op onze site onder 'home'. Ook kun je geur verspreiden door wat geurolie te druppelen op een tissue en deze in de ruimte of op de centrale verwarming te leggen.

Massage- en Huidolie
Maak uw eigen massage- en huidolie door enkele druppels citronella olie toe te voegen aan een neutrale basis- of massage olie.

Veiligheidsinformatie voor melisse indicum etherische olie
Het gebruik van de olie vermijden tijdens de zwangerschap. Wanneer de olie op de huid wordt gebruikt altijd eerst een testje maken. Indien irritatie optreedt de olie verwijderen en insmeren met een neutrale basis olie. Hou bij het gebruik van citronella olie altijd de algemene gebruiksvoorschriften van etherische oliën goed in de gaten.Wellnessbasics
Bestel online