Akkermunt  (Mentha Arvensis)

Akkermunt (Mentha Arvensis)

Prijs per product (stuk): €6,95


:De akkermunt olie stimuleert het gezonde verstand. De etherische olie van mint versterkt de hersenen, bevordert het helder denken en verfrist lichaam en geest. Hierdoor is de akkermunt olie goed te gebruiken bij gebrekkige concentratie, geestelijke vermoeidheid en een zwak geheugen. Ideaal om te gebruiken in kantoren, vergaderruimtes, overal waar een heldere en frisse atmosfeer gewenst is.

Verder is akkermunt olie een goed werkend middel bij acute gevallen van duizeligheid, shock en zwakte. Vaak gebruikt bij hoofdpijn en spanningen. Door de antiseptische en slijmoplossende eigenschap helpt mint olie bij verkoudheid en griep.

Veiligheidsinformatie etherische akkermunt olie:
Akkermunt olie niet te gebruiken bij kleine kinderen of tijdens de zwangerschap. Niet te gebruiken i.s.m. homeopathische middelen. Kan irriteren op de huid daarom gebruiken in lage dosis.

Let op! essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd. Gebruik ze daarom nooit puur op de huid, verdun ze met een basis (huid) olie. Tenzij expliciet staat vermeld dat dit wel kan. Voor inname van etherische oliën of andere specifieke medicatie raden wij aan een bevoegd aromatherapeut te raadplegen.

Prijs per flesje van 20ml. Ook verkrijgbaar in verpakking van 100ml, 500ml en 1L. Neem voor andere hoeveelheden vrijblijvend contact met ons op.Wellnessbasics
Bestel online